Reisinfo

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Bangkok-Pattaya-Ayuttaya-Bangkok

Dag 1: Amsterdam/Brussel-Bangkok
De hoofstad van Thailand die prachtige oosterse schoonheid uitstraald. De vele gezichten van de stad zijn moeilijk in enkele zinnen te bevatten, want Bangkok is een echte wereldstad. Aankomst in Thailand en transfer naar het hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 2: Bangkok
Halve dag tempel-tour door de stad. Deze reis bevat drie van de ongebruikelijkste Boeddhistische tempels in Bangkok; Wat Trimitr (Gouden Boedha), Wat Po (Liggende Boedha), Wat Benchamabophit (Marmeren Tempel), later in de middag een bezoek aan het Gems factory brengen. Overnachting in het hotel.

Dag 3: Damnoen Saduak drijvende markt & Crocodile farm
Na het ontbijt een 110 km rit voor een bezoek aan Damnoen Saduak. Thailand’ s kleurrijkste drijvende markt. Wij bereiken de kleurrijke markt via een rit op een longlaitboot. Daarna brengen wij een bezoek aan het grootste krokodillandbouw bedrijf van de wereld. Hier zien wij diverse soorten spectaculaire shows van de krokodil worstelend tussen de mens en krokodillen zelf. Overnachting in het hotel

Dag 4: Bangkok
Na het ontbijt heeft u de dag ter vrije besteding, u kunt de stad ingaan. U mag zelf bepalen hoe u uw dag invult, wilt u winkelen in de stad of kunt u uitrusten. Overnachting in het hotel.

Dag 5: Bangkok-Rivier Kwai
Na een heerlijk ontbijt vertrek van Bangkok naar de bekende ”Brug op de Rivier Kwai” 128 km ten westen van Bangkok. Geniet van een treinreis over de brug, over de Rivier Kwai en het beroemde doodsspoorweg van de wereld. Bezoek de begraafplaats van de Tweede Wereldoorlog. Vervolgens terug naar Bangkok. Overnachting in het hotel

Dag 6: Bangkok-Pattaya
Na het ontbijt, vertrek naar Pattaya. De afstand van Bangkok naar pattaya is ongeveer 150 kilometer. Bij aankomst in Pattaya direct inchecken in het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 7: Pattaya
Na het ontbijt in het hotel, heeft u een excursie naar Coral Island dat bekent staat om de diverse wateractiviteiten. Zo kunt u zwemmen, water skien, parasailen, windsurfen of lekker snorkelen.

Dag 8-9: Pattaya
Na het ontbijt heeft u de dag vrij ter besteding om deze practige eiland te bewonderen. U kunt winkelen, ontspannen, zwemmen, genieten van watersport ect. In de avond kunt u het exotische nachtleven van verscheidene nachtmarkten en uitgaansgelegenheden bezoeken.

Dag 10: Pattaya – Bangkok
Na het ontbijt heeft u de gehele dag vrij ter besteding.

Dag 11: Bangkok-Ayuttaya
Na het ontbijt gaat u met de bus naar Ayuttaya dat ligt op de kruispunt van de Chao Phraya, Lopburi en Pa Sak rivieren. De stad heeft ongeveer 70.000 inwoners. In het historische park van Ayuttaya liggen de ruïnes van de oude verwoeste stad. Deze ruïnes hebben een plek op de Werelderfgoed Lijst van UNESCO gekregen. Overnachting in het hotel.

Dag 12: Ayuttaya -Bangkok
Na het ontbijt gaat u met de bus naar Bangkok, u bent verder de hele dag vrij tot uw retourvlucht naar Amsterdam/Brussel.