reisinfo

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Dag 01: Amsterdam/Brussels-Dubai
U reist van Amsterdam/Brussels naar Dubai. Aangekomen in dubai  wordt u opgehaald door onze vertegenwoordiger en naar het   luxury class 5* hotel gebracht. Daar wordt u ingecheckt.  Gelegen in het hart van Deira Dubai, Taj Palace Hotel is een vijf sterren hotel met hoge standaard accommodatie. De volledig ingerichte kamers bieden een prachtig uitzicht en elke kamer is voorzien van een balkon, televisie met satellietontvangst, een moderne badkamer, koffiezetapparaat, Wi-Fi internet en nog veel meer … je kunt krijgen een keur aan faciliteiten in het Taj Palace Hotel met 24 uur helpdesk , speciale kamers voor gehandicapten / geen rokers, Fitnessruimte, Sauna. Wij van Dubai Furnished Apartments maken het tot een convinient ervaring voor u naar het hotel kamers te boeken in The Taj Palace Hotel Dubai. Overnachting vindt plaats in het 5*hotel.

Dag 02: Dubai city tour
Geniet van het ontbijt in het hotel. Na het ontbijt wordt u meegenomen voor een heel dag city sightseeing tour van Dubai. Na de lunch kunt u genieten van een Desert Safari, Overnachting vindt plaats  in het 5* hotel.

Dag 03:Dhow cruise
Geniet van het ontbijt in het hotel. Na het ontbijt genieten van de dag ter vrije besteding (of ga winkelen – optioneel).‘S avonds laat door 19.45 hrs gaan voor de Dhow cruise.Het einde van de tour met een heerlijke diner.Overnachting vindt plaats in het 5* hotel.

Dag 04-06: Dubai
Na het ontbijt vandaag, wat tijd doorbrengen op uw gemak, lunch in restaurant. Geniet van het shoppen of maak zelf uw eigen plannen om uw dag door te brengen samen  met uw reisgenoten.Overnachting vindt plaats in het 5* hotel.

Dag 07: Dubai- Amsterdam/Brussel
Na het ontbijt vandaag, wat tijd doorbrengen op uw gemak. Vertrek van het hotel en nemen een transfer naar de luchthaven. Geniet van een aantal last-minute shopping uit de duty free shop in Dubai als je per vluchtschema .