Reisinfo

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Bangkok-Pattaya

Dag 1: Amsterdam/Brussel – Bangkok
Aankomst in Bangkok, u wordt opgehaald door een van onze collega’s en gebracht naar uw hotel. U heeft deze dag vrij ter besteding. Ondanks het drukke verkeer en de vaak broeierige lucht is Bangkok een zeer fascinerende stad. Bangkok is voor veel toeristen de ideale Aziatische stad, en is een fascinerende stad vanwege haar rijke cultuur, historie en energieke uitgaansleven. Overnachting vindt plaats in hotel.

Dag 2: Bangkok
Na het onbijt heeft u halve dag tempel-tour door de stad. Deze reis bevat drie van de ongebruikelijkste Boeddhistische tempels in Bangkok; Wat Trimitr (Gouden Boedha), de boeddhistische tempel Wat Po (Achterover leunende Boedha) en de Wat Benchamabophit (Marmeren Tempel). Later brengt u een bezoek aan het Gems factory. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 3: Damnoen saduak drijvende markt & Crocodile farm
Na het onbtijt vertrekt u voor een bezoek aan Damnoen Saduak, een rit van ong. 110km. Thailand’ s kleurrijkste drijvende markt. Wij bereiken de kleurrijke markt met een rit per longtailboot. Daarna brengen wij een bezoek aan het grootste krokodillandbouwbedrijf van de wereld, zien diverse soorten spectaculaire shows van krokodillen worstelend tussen de mens en krokodillen zelf.

Dag 4: Bangkok
Na het ontbijt heeft u de dag ter vrije besteding. U kunt van alles in Bangkok doen. De stad biedt exotische tempels, markten, paleizen, winkelcomplexen, musea en andere natuurlijke en culturele bezienswaardigheden aan. In de avond kunt u het exotische nachtleven van verscheidene nachtmarkten zoals de Bazaar van de Nacht Lumpini, en beroemde nachtmarkt (Patpong) bezoeken die zich op Silom Road plaatsvindt.

Dag 5: Bangkok-Pattaya
Na het ontbijt vertrek u naar Pattaya. De afstand van Bangkok naar Pattaya is ongeveer 150 kilometer. Bij aankomst in Pattaya gaat u direct inchecken in het hotel. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 6: Pattaya
Na het ontbijt in het hotel, heeft u een excursie. Coral Island staat bekend om zijn verschillende wateractiviteiten zoals; zwemmen, waterskien, parasailen, windsurfen of lekker snorkelen.

Dag 7-8: Pattaya
Na het ontbijt heeft u de dag vrij te besteden om dit prachtige eiland te bewonderen. U kunt winkelen, ontspannen, zwemmen, genieten van watersport ect. In de avond kunt u het exotische nachtleven van verscheidene nachtmarkten en uitgaansgelegenheden bezoeken.

Dag 9: Pattaya – Bangkok
Na het ontbijt heeft u de gehele dag vrij ter besteding tot u wordt opgehaald voor uw terugreis naar Amsterdam/Brussel.