Reisinfo

 

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Dag 01:Amsterdam/Brussel/Singapore
Aankomst in Singapore, u wordt opgehaald door een van onze collega’s en gebracht naar uw hotel. U heeft deze dag vrij ter besteding.

Dag 02:Singapore
Na het ontbijt  heeft u  een tour door de stad ,Een kleine maar oneindig eilandje dat is wat wij noemen het voor haar prachtige en steeds veranderende stad scape. We nemen u mee naar de meest gebeurt en historisch waardevolle plekken in Singapore, zodat u kunt er het beste van te dekken in een beperkt aantal uren. De tour duurt 3,5-5 uur en rest van het dag bent u vrij voor uzelf.

Dag 03: Chinatown
Vaandag  na het ontbijt tour naar China town.Beleef een bruisende avond, raad van bestuur op onze Chinatown trishaws, kunt u proeven van de traditionele Chinese eten en pick-up een aantal artistieke handwerk van de winkels langs de weg. Chinatown is een van de oudste Chinese nederzettingen in Singapore en betovert u met de diverse smaak van de Chinese cultuur.

Dag 04: Vandaag bent u vrij voor uzelf, u mag zelf  de hele dag plannen, houdt u van shoppen of wilt u lekker luieren dit mag uzelf bepalen. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 05: Sentosa Island
Na het ontbijt heeft u dag trip naar Sentosa Island,Sentosa Island wordt beschouwd als een rijzende ster en de meest fascinerende attractie in Singapore die belooft je een spanning avontuur op uw reis met oneindig veel dingen te doen op een klein eiland. Sentosa Island  is thema met meerdere attracties voor de entertainment-drive van alle leeftijden verzachten.

Dag 06-07 :Singapore-Amsteram/Brussel
Vandaag bent u weer helemaal vrij voor uzelf, later in het nacht heeft u  een terugkerende vlucht naar Amsteradm/Brussel