Het Weer in Nepal

Algemene informatie Nepal Het Weer in Nepal Nepal in beeld

In de hoge bergen is het heel koud, en op het platte land is het heel warm. In de zomer kan het wel eens meer dan 40 graden worden. De regentijd is tussen de maanden juni tot oktober.De beste periode om naar Nepal te gaan is vanaf eind september tot en met april.

Vooral in oktober en november, is Nepal op haar mooist. De lucht is schoon en fris.U kunt het beste reizen met bussen of met taxi’s.

Wintermaanden
In december, januari en februari kun je Nepal ook heel goed bezoeken. Overdag schijnt echter de zon en is de temperatuur heel aangenaam maar de nachten erg koud kunnen zijn.

Moessonperiode
Het is het beste dat je Nepal niet in de moessonperiode bezoeken. . De vochtigheidsgraad van de lucht is hoog en er vallen regelmatig buien. Een trektocht is in deze periode echter bijna niet mogelijk. Maar ook in die periode schijnt elke dag de zon wel even.

COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PLEASE SHARE US!
Vel eros amet amet mauris a habitasse scelerisque? Vel urna dis et, placerat phasellus, diam in! Placerat nec facilisis, tortor tristique. Arcu placerat sagittis, velit lorem scelerisque egestas. Lundium et, ultrices, et tempor vel proin est! Lundium sociis ac, ut ultricies ridiculus ultricies pulvinar scelerisque et adipiscing auctor, urna platea non rhoncus magna egestas montes platea sed porta nisi porta, mus integer porta elit.
Vliegtickets boeken?
Zoek, boek en betaal hier online uw vliegtickets. U ontvangt na betaling direct uw vliegtickets per e-mail.
Vliegtickets naar INDIA zijn vaak voordeliger als u offline boekt. Vraag direct een offerte aan. Wij nemen na ontvangst contact met u op.