Reisinfo

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Dag 01:Amsterdam / Kualalumpur
Bij aankomst op Kualalumpur uit Amsterdam, ontmoeten op het vliegveld en transfer naar het hotel. Overnachting vindt plaats  in hotel. (Opmerking: Standaard check-in tijd is na 1500hrs, een vroege check-in afhankelijk van kamer beschikbaarheid).Garantie vroege check-in, gast te pre-pay een nacht voor.

Dag 02: Kualalumpur

‘S Ochtends Ontbijt in het hotel. Later halve dag stadstour van Kualalumpur.
Highlight – KLCC Twin Tower Foto Stop, King’s Palace, het Nationaal Monument Pass door Lake Garden, de Nationale Moskee, het Plein van de Onafhankelijkheid en Sultan Abdul Samad Building & Chocolate Outlet.Later dag ter vrije besteding (No Vehicle).Overnachting in hotel.

Dag 03:Kualalumpur
‘S Ochtends ontbijten in het hotel. Later dag ter vrije besteding (Geen enkel voertuig). Overnachting in hotel.

Dag 04: Kualalumpur / Genting
‘S Ochtends na het ontbijt in het hotel transfer naar Genting, bij aankomst op Genting inchecken in het hotel. Overnachting in hotel.

Dag 05: Genting
‘S Ochtends Ontbijt in het hotel. Geniet van Genting outdoor Theme Park Ticket. (Uitsluiten Flying coasted). Overnachting in hotel.

Dag 06: Genting / Kualalumpur
Kualalumpur / Langkawi  met vlucht
‘S Ochtends na het ontbijt in het hotel rit naar Kuala Lumpur, bij aankomst op Kul transfer naar de luchthaven om aan boord op vlucht voor Langkawi.De eilandengroep kenmerkt zich door mooie heuvels, valleien, bergen, jungle, prachtige ongerepte stranden, rijstvelden en authentieke dorpjes.Bij aankomst in Langkawi ontmoeten op de luchthaven en transfer naar het hotel. Overnachting in hotel.

Dag 07: Langkawi
‘S Ochtends Ontbijt in het hotel. Later halve dag rond Langkawi Island Tour. Vrij te besteden (No Vehicle). Leuke hoogtepunten tijdens een rondreis door Langkawi zijn de watervallen, de prachtige verlaten stranden in het noorden, enkele tempels in het midden (binnenland) en het gezellige toeristische centrum bij Pantai Cenang.Overnachting in hotel.

Dag 08: Langkawi
‘S Ochtends ontbijten in het hotel. Later hele dag vrij voor eigen activiteiten (No Vehicle). Overnachting in hotel.

Dag 09: Langkawi
‘S Ochtends ontbijten in het hotel. Later hele dag vrij voor eigen activiteiten (No Vehicle). Overnachting in hotel.

Dag10: Langkawi / Kualalumpur

‘S Ochtends Ontbijt in het hotel. Later transfer naar de luchthaven om aan boord op vlucht voor Kualalumpur.Bij aankomst op Kualalumpur ontmoeten op de luchthaven en transfer naar Hotel. Overnachting in hotel.

Dag11: Kualalumpur

S Ochtends ontbijten in het hotel. Later dag ter vrije besteding (Geen enkel voertuig). Overnachting in hotel.

Dag12: Kualalumpur
‘S
Ochtends ontbijten in het hotel. Later dag ter vrije besteding (Geen enkel voertuig). Overnachting in hotel.

Dag13: Kualalumpur
‘S Ochtends ontbijten in het hotel. Later dag ter vrije besteding (Geen enkel voertuig). KualaLumpuris mede bekend als ‘Shopping Heaven. Vooral in het centrum van Kuala Lumpur (Golden Triangle District) vind je een keur aan shopping malls.Elk jaar vinden er meerdere ‘Sales’ plaats, meestal zijn de maanden augustus en december de uitverkoopmaanden.Overnachting in hotel.

Dag14: Kualalumpur
‘S Ochtends ontbijten in het hotel. Tijd om te inpakken en laatste  inkoop te doen, Check out om 12:00 Hrs. ‘S Avonds transfer naar de luchthaven om aan boord van vlucht vanaf bestemming