Reisinfo

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Dag 1: Amsterdam – Kuala Lumpur
U vertrekt vanaf Amsterdam naar Kuala Lumpur. De hoofdstad kuala lumpur ligt midden tussen het noorden en zuiden in, dichtbij de zee, aan de westkust van het schiereiland Maleisië. De naam Kuala Lumpur betekent “modderige rivier” en is gegeven door de mijnwerkers, die hier rond 1860 een nederzetting stichtten.

Dag 2 t/m 3: Kuala Lumpur
Na aankomst volgt de privé-transfer naar het Hotel, wij hebben hier stand stour langs de belangrijkste bezienwaardigheden zolas de gigantische towers,Nationaal museam,ezt. overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 3: Kualalumpur
U bent vaandag heel dag vrij, schitterende dag voor uw zelf  geniet rustig aan heel dag door  het stad in,

Dag 4: Kuala Lumpur – Penang
Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Kuala Lumpur voor de vlucht naar Penang. Na aankomst op Penang volgt transfer naar uw hotel, waar u de komende 5 nachten verblijft.

Dag 5 tm 8: Penang
Vier volle dagen vrij te besteden, om te genieten van zon, zee en strand, zwembad en de faciliteiten van uw hotel. Uiteraard kunt u ook de omgeving verkennen met één van onze Explorers.

Dag 9: Penang – Amsterdam
In de loop van de dag heeft u de transfer naar de luchthaven aansluitend op de terugvlucht, via Kuala Lumpur, naar Nederland.

Dag 10: Amsterdam
In de ochtend aankomst in Amsterdam.