Reisinformatie

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Dag 1: Amsterdam – Kuala Lumpur
U vertrekt vanaf Amsterdam naar Kuala Lumpur. De hoofdstad Kuala Lumpur ligt in het midden, tussen het noorden en zuiden in, dichtbij de zee, aan de westkust van het schiereiland Maleisië. De naam Kuala Lumpur betekent “modderige rivier” en is gegeven door de mijnwerkers, die hier rond 1860 een nederzetting stichtten.

Dag 2: Kuala Lumpur
Na aankomst wordt u door onze collega in  het hotel gebracht, centraal gelegen in het centrum van Kuala Lumpur,Overnachting  vindt plaats in hotel.

Dag 3: Kuala Lumpur
Na het uitrusten  van lange reis en het onbijt bent u vandaag helmaal in top situatie en  klaar om bezoek te brengen binnnen in het stad. U kunt bezoek brengen  naar centale markt,de grootste markt van de stad, waar de inwoners al hun levensmiddelen kochten -een voorbeeld van een heel, typisch Aziatische “Wet Market”.De nationale moskee van Maleisië bevindt zich in de buurt van het centraal stationen is door zijn gevouwen dak en herkenbaar gezicht in de binnenstad.Overnachting vindt plaast in het hotel.

Dag 4: Kuala Lumpur – Penang
Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Kuala Lumpur voor de vlucht naar Penang.Het eiland is al jaren een veelbezochte toeristische locatie; het is zelfs de meest populaire toeristische bestemming binnen Maleisie. Na aankomst op Penang wordt u ontvangen voor de transfer naar uw hotel, waar u de komende paar nachten gaat genieten van practige strand.Overnachting vindt plaats in  het hotel.

Dag 5 -6-7- 8: Penang
U heeft vier volle dagen vrij te besteden, u  kunt hier lekker genieten van zon, zee en natuurlijke wilt u  een  duikje in zee  dat is alijd mogelijke ,verder heeft hotels ook allerlei  faciliteiten wilt u lekker massage  of lekker onstpannen, sporten is alles mogelijke in uw hotel. wilt u naar parkdan is  het mogelijke in Penang National Park is het kleinste nationale park van Maleisie.Verder heb je bij Pantai Kerachut een schildpadden sanctuary,Uiteraard is het ook mogelijk de omgeving te verkennen met één van onze collega’s, Je kunt op Penang makkelijk een auto of brommer huren en zo het eiland verkennen,

Dag 9: Penang
Na het ontdekken van penang vandaag gaan wij verder met ons reis ,In de loop van de dag heeft u de transfer naar de luchthaven voor uw lucht terug vlucht naar Kuala Lumpur.

Dag 10: Kuala Lumpur
Na het ontbijt in het hotel heeft u de gehele dag vrij ter besteding (geen voertuig).  u kunt lekker vndaag uitrusten in hotel of wilt u naar buiten verder in stad.Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 11: Kuala Lumpur/ Genting
Hebben wij lekker uitgesrust vaandag is het dag om te vliegen en  wij gaan na het ontbijt  naar Genting,Genting Highlands is eigenlijk een soort ‘vluchtlocatie’ voor de locale bevolking. Entertainment en fun staan hier centraal, daarnaast komen hier ook veel mensen die de warmte van de hoofdstad Kuala Lumpur tijdelijk willen ontvluchten.U wordt  opgehaald voor de transfer,bij aankomst in Genting checkt u in in het hotel. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 12 : Genting
Vandag is het dag  voor excursie n
a het ontbijt in het hotel heeft u een excursie naar Genting outdoor Theme Park.Wanneer je bij de voet van Genting aankomt, dan kun je een kabelbaan nemen naar boven (Genting Skyway Cable Car).Overnachting in het hotel.

Dag 13: Genting / Kuala Lumpur/ Langkawi – Per vliegtuig
Na het ontbijt vertrekt  u  naar Kuala Lumpur, bij aankomst in Kuala Lumpur reist u door naar de luchthaven van Kuala Lumpur, om vervolgens te boarden op de vlucht naar Langkawi. Langkawi is een van het  meest bezocht island in Malaysia,Je hebt er prachtige stranden en het binnenland is erg mooi. Bij aankomst in Langkawi wacht onze vertegenwoordiger op u voor de transfer naar het hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 14: Langkawi
Na het onbijt wordt u opgehaald voor een halve dagtour in en rond Langkawi. Het resterende deel van de dag is ter vrij besteding (geen voertuig). Het eiland heeft een prachtige natuur, met een schat aan interessante bezienswaardigheden.Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 15: Langkawi
Ontbijt in het hotel. U heeft de gehele dag vrij ter besteding (geen voertuig).Voor de toeristen rijden er taxibusjes,Houdt u van brommer dan kunt u btommer huren, De beste manier om het eiland te verkennen is met een gehuurde brommer, dus  u heeft en keus  uom u vrij dag zelf te plannen …….Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 16: Langkawi
Ontbijt in het hotel. U heeft de gehele dag vrij ter besteding (geen voertuig). Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 17: Langkawi/ Kuala Lumpur
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een transfer naar de luchthaven, waar u zult boarden voor de vlucht naar Kuala Lumpur.Bij aankomst in Kuala Lumpur wacht onze vertegenwoordiger op u, voor de transfer naar het hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 18-19-20-21: Kuala Lumpur
Na het ontbijt heeft de dagen ter vrij besteding (geen voertuig)In deze  dagen bent u geheel vrij  om te besteden.Tijd om  laatste  inkoop te doen voor  uw familieleden of voor uw huis zelfs Overnachting vindt plaats in het hotel. in deze vrij dagen kunt uw bezoken naar  lake gardens van kuala lumpur , de orchideentuin, het vlinder ark,  het vogel park , het duurt maar 20minuten  vanuit de binnenstad van Kuala Lumpur om de grootste nationale dierentuin van Maleisië te bereiken.

Check out on 12:00u. In de avond wordt u opgehaald voor de transfer naar de luchthaven, voor de vlucht naar Amsterdam.