Reisinfo

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Dag 01:Amsterdam/Brussel – Mumbai
Aangekomen in Mumbai wordt u in ontvangst genomen door onze vertegenwoordiger. Deze leidt u naar het hotel. U kunt uitrusten in het hotel. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 02: Mumbai – Goa
Na het ontbijt maakt u een dagtour door de prachtige stad Goa. Overnachting vindt plaats in het hotel.  

Dag 03: Goa
Na het ontbijt in het hotel kunt u genieten van de zon, zee en mooie stranden. U heeft de dag vrij te besteden. Overnachting vindt plaats in het hotel.  

Dag 04: Cochin
Na het ontbijt vertrekt u door naar Cochin met een binnenlandse vlucht. Bij aankomst wordt u in ontvangst genomen door onze vertegenwoordiger, deze  brengt u naar het hotel. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 05: Cochin
Na het ontbijt begint de rondleiding in de stad. U bezoekt de Mattancherry Palace (Nederlandse Paleis). De muren van deze paleis zijn bewerkt met schilderijen van de Ramayana. Ook vindt u hier koninklijke kostuums en draagstoelen. Daarna gaat u door naar de St. Francis kerk, gebouwd door de Portugezen. Deze kerk is de oudste kerk in India, gebouwd door de Europeanen. Later bezoekt u ook de Bolghatty Palace en de Joodse Synagoge. In de avond keert u terug naar het hotel. Overnachting vindt plaats in het hotel.  

Dag 06: Cochin – Munnar
Na het ontbijt vertrekt u naar Munnar. Daar checkt u in het hotel. Munnar ligt aan een samenvloeiing van drie bergbeekjes – Mudrapuzha, Nallathani & Kundala. Het ligt 1600 meter boven de zeespiegel , dit was ooit “De zomer resort” van de vroegere Britse regering in Zuid-India. In de middag bezoekt u de plaatsen Mattupetty, Pothamedu, Devikulam, Pallivasal en Attukal. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 07: Munnar – Periyar
Na het ontbijt vertrekt u voor de tour in Munnar. Munnar is een prachtige heuvelstation en is het waard om een bezoekje te brengen, niet alleen voor een complete ontspanning, maar ook voor de verschillende toeristische monumenten in Munnar. Wij hebben een lijst van verschillende toeristische plaatsen en monumenten in Munnar die, als u geïnteresseerd bent, kunt bezoeken. In Munnar zult u de Anaimudi Peak bezoeken, die  beschouwd wordt als de hoogste piek in het zuiden van India. Men kan tenten opzetten om te kamperen en tocht maken op een hoogte van ongeveer 2700m en genieten van de rustige sfeer van de bergen. Dit is een must voor natuurliefhebbers. Deze piek biedt een ultieme vakantie-ervaring. Echo Point dankt zijn naam aan de natuurlijke aanwezigheid van de echo hier. Het is een populaire plek in Munnar en veel mensen komen hier om te luisteren naar hun echo’s. Men zegt dat als je je echo drie keer terug kan horen dat het een teken van geluk is. Overnachting in hotel.

Dag 08: Munnar – Periyar
Na het ontbijt reist u door naar Periyar. U checkt in in het hotel. Later bezoekt u de Periyar National Park. In dit park vindt u zeldzame en bedreigende diersoorten, zoals Aziatische olifanten, herten, wilde honden en nog vele anderen. Los van het ontdekken van de verschillende soorten dieren en planten, kunt u ook prachtige wildlife-foto’s maken. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 09: Periyar – Alleppey
Na het ontbijt rijdt u door naar Kottayam. U reist met een prachtig ingerichte woonboot naar Alleppey. U zult één nacht overnachten op de boot, de volgende ochtend komt u aan in Alleppey.

Dag 10: Alleppey – Kovalam
Na het ontbijt gaat u door naar Kovalam. Bij aankomst gaat u inchecken in het hotel. Aan het strand zijn er ook watersport activiteiten. Ook vindt u hier een Yoga centrum. Ook kunt u genieten van de Ayurvedische oliemassages en oliebaden. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 11: Kovalam
Na het ontbijt in het hotel heeft u de dag vrij te besteden. Zo kunt u onder anderen genieten van watersporten of diverse Ayurvedische Therapy & SPA centra bezoeken.  Overnachting vindt plaats in het hotel.

Day 12: Kovalam 
Na het ontbijt in het hotel heeft u de dag vrij te besteden. Zo kunt u onder anderen genieten van watersporten of diverse Ayurvedische Therapy & SPA centra bezoeken. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 13: Trivandrum
Na het ontbijt reist u door naar Trivandrum, dit is een oude stad waar in specerijen gehandeld werd. U bezoekt de Padmanabha Swami tempel. Deze tempel is een groot complex, ook zijn er rituele baden te vinden. Later bezoekt u de Sri Chittira Art Gallery, een prachtige collectie van de Indiase kunst. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 14: Trivandrum
Na het ontbijt heeft u de dag vrij te besteden. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 15: Trivendrum 
Na het ontbijt bent u vrij om te ontspannen, afhankelijk van uw vlucht vertrekt u terug naar Amsterdam/Brussel.