Reisinfo dag tot dag

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Dag 1: Amsterdam-Mumbai
Aankomst in Mumbai International Airport; na het ontmoeten van onze vertegenwoordiger, zult u worden overgebracht naar uw vooral geboekte hotel. Het resterende deel van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in het hotel.
 
Dag 2: Mumbai
Na het ontbijt in het hotel dag  heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Overnachting in het hotel.
 
Dag 3: Mumbai
Na het ontbijt in het hotel dag  heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Overnachting in het hotel.
 
Dag 4: Mumbai
Na het ontbijt in het hotel dag  heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Overnachting in het hotel.
 
Dag 5: Mumbai / Goa (per vlucht)
Na het ontbijt in het hotel vindt de geplande transfer naar de luchthaven van Mumbai plaats. U zult aan boord gaan van de vlucht naar Goa. Bij aankomst transfer naar het hotel. Overnachting in het hotel.
 
Dag 6: Goa
Na het ontbijt in het hotel dag  heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Overnachting in het hotel.
 
Dag 7: Goa
Na het ontbijt in het hotel dag  heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Overnachting in het hotel.
 
Dag 8: Goa / Jaipur (per vlucht)
Na het ontbijt in het hotel dag heeft u de dag ter vrije besteding tot de geplande transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Jaipur. Bij aankomst gaat u naar het hotel, waar u incheckt. Het resterende deel van de dag heeft u vrij voor uw eigen activiteiten. Overnachting in het hotel.
 
Dag 9: Jaipur
Na het ontbijt in het hotel dag  heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Overnachting in het hotel.
 
Dag 10: Jaipur
Na het ontbijt in het hotel dag  heeft u de gehele dag ter vrije besteding. Overnachting in het hotel.
 
Dag 11: Jaipur / Agra (245 km, 5 uur rijden)
Na het ontbijt in het hotel gaat u per auto naar Agra. Onderweg bezoekt u de – Fatehpur Sikri, deze plaats staat op de lijst van UNESCO, wereldgoedlijst. Deze verlaten rode zandsteen stad werd gebouwd door de Mughal-keizer Akbar Grote als zijn hoofdstad en het paleis in de late 16e eeuw. Populaire hoogtepunten van deze regio zijn Buland Darwaza, Jama Masjid, de graftombe van Salim Chishti, Diwan-I-Am, Panch Mahal etc. In de middag arriveert u in Agra hier checkt u in, in het hotel.
 
Na even lekker te hebben opgefrist zult u worden meegenomen om de pracht van de Taj Mahal (vrijdag gesloten) te bewonderen. De Taj Mahal gebouwd door Mughal Emperor Shahjahan in 1630 om het stoffelijk overschot van zijn koningin Mumtaz te eren. U brengt ook een bezoek aan Agra Fort. Overnachting in het hotel.
 
Dag 12: Agra / Delhi (210Km, 5 uur rijden)
Na het ontbijt in het hotel dag heeft u de dag ter vrije besteding tot de rit naar New Delhi. Bij aankomst transfer naar het hotel. Overnachting in vindt plaats in het hotel.
 
Dag 13: Delhi / Haridwar (200km, 5 uur rijden)
Na het ontbijt in het hotel rijdt u naar Haridwar, en gaat u door naar het hotel. Na het het opfrissen zult u de stad verkennen. Haridwar of Hari-dwar; in Hindi betekent dit letterlijk Gateway to God, Hari is synoniem aan God en Dwar betekent het hek. Deze heilige plaats is een beroemde religieuze bestemming dat mensen van verschillende godsdiensten en achtergronden uitnodigt. Haridwar opent de deuren naar Char Dham oftewel de vier religieuze centra Badrinath, Kedarnath, Gangotri en Yamunotri. Bezoek Chandi Devi tempel, Mansa Devi tempel. Ga ‘s avonds naar de ghat van Har – Ki-Pauri. U komt terug in het hotel. Overnachting in het hotel.
 
Dag 14: Rishikesh / Haridwar / Delhi (200km)
Na het ontbijt in het hotel zal een excursie naar Rishikesh plaats vinden. U brengt onder andere een bezoek aan Ram Jhula, Laxman Jhula & Geeta Ashram. Het resterende deel van de dag heeft u vrij voor uw eigen activiteiten. ‘s Middags rijdt u door naar New Delhi. Bij aankomst wordt u naar het hotel overgebracht. Overnachting in het hotel.
 
Dag 15: Delhi / Srinagar (per vlucht)
Na het ontbijt in het hotel vindt de geplande transfer naar de luchthaven plaats voor de binnenlandse vlucht naar Srinagar. Bij aankomst op de luchthaven van Srinagar, volgt de transfer naar de woonboot waar u later zult overnachten. Na het opfrissen volgt sightseeing u ziet onder andere; Mughal Gardens,  bezoekt u Nishat Bagh (een ode aan plezier), gebouwd door Asif Khan zwager van Jehangir. En Shalimar Bagh (een bode aan de liefde) gebouwd door Jehangir voor zijn vrouw Keizerin Noor Jehan. Alle tuinen zijn gelegen aan de oever van Dal Lake met de Zabarwan gebergte op de achtergrond. De afstand van Srinagar naar de genoemde tuinen is ongeveer 12 en 15 km. Diner en overnachting in de woonboot.
 
Dag 16: Srinagar / Pahalgam (90 km)/ Srinagar
Na het ontbijt rijden we naar Pahalgam (Vallei van Shepherds). De afstand van ongeveer 96 kilometer zullen worden in ongeveer 3 uur. Onderweg bezoek aan Saffron velden, Awantipura ruïnes (1.100 jaar oude tempel van Heer Vishnu gebouwd door koning Awantiwareman), zie het prachtige landschap langs de weg en veel rijstvelden. Ook rijdt u door het dennenbos. Bij aankomst in Pahalgam rijdt u door naar het hotel. Na de lunch maakt u een wandeling en zult u uw camera’s overuren laten draaien met afbeeldingen van een prachtig uitzicht op de bergen. Later nog eens terugrijden naar Srinagar. Overnachting in de woonboot.
 
Dag 17: Srinagar / Gulmarg (55Kms) / Srinagar
Na het ontbijt rijdt u naar Gulmarg (veld van bloemen). De afstand van 160 km zullen worden afgelegd in ongeveer 4 ½ uur. Gulmarg heeft een van de beste pistes van de wereld en de hoogste golfbaan van de wereld met 18 holes. Het uitzicht onderweg van Tangmarg naar Gulmarg, is fascinerend. U kan ook een korte trekking op de  Khilangmarg doen, die kan worden afgelegd in ongeveer 3 uur. Ook kunt u eens genieten van slee rijden op echt sneeuw. Stoeltjesliften voor de bergen rijden zijn ook beschikbaar. Later nog eens terug rijden naar Srinagar. Overnachting in op de woonboot.
 
Dag 18: Srinagar / Jammu (250 km, 6 uur rijden) / Katra (65Km, 2 uur rijden)
Deze ochtend rijdt u naar Jammu per auto. Bij aankomst transfer naar het hotel. Overnachting in het hotel.
 
Dag 19: Katra – Vaishno Devi Darshan
Ontbijt in het hotel en transfer naar Katra Helipad. U gaat aan boord van een helikopter voor de Darshan van Vaishno Devi. Terug naar het hotel, overnachting in het hotel.
 
Dag 20: Katra
Na het ontbijt in het hotel heeft u de dag vrij om te winkelen of uw eigen activiteiten. Overnachting in het hotel.
 
Dag 21: Katra – Jammu/New Delhi (per vlucht)
Ontbijt in het hotel heeft u een sightseeing door Jammu. Later volgt de geplande transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar New Delhi. Bij aankomst transfer naar het hotel. Overnachting in het hotel.
 
Dag 22: Delhi – Amsterdam/Brussel
U heeft de dag ter vrije besteding, afhankelijk van uw vlucht zult u worden opgehaald voor uw internationale vlucht naar Amsterdam/Brussel. De tour eindigt met mooie herinneringen.