Reisinfo

Reisinfo dag tot dag Foto’s / video Inclusief / exclusief Prijzen/Hotel

Dag 01: Amsterdam/Brussels-Mumbai
Welkom in India. Bij aankomst op Mumbai International Airport wordt u begroet door een vertegenwoordiger van ons en wordt u naar het vooraf geboekte hotel gebracht.  Overnachting in het hotel.

Dag 02: Mumbai
Opfrissen en ontspannen in het hotel. ‘s Middags genieten van een halve dag sightseeing tour van Mumbai met bezichtiging van belangrijke attracties zoals Gateway of India, Gandhi Bhawan Museum, Marine Drive, Juhu Beach, Chowpatty Beach. Overnachting vindt plaats in hotel.

Dag 03: Mumbai -Goa
Neem een lekker ontbijt in het hotel. Na verloop van tijd wordt u overgebracht naar Mumbai Airport voor de vlucht naar Goa, een van de meest perfecte strandbestemmingen in India. Bij aankomst in Goa, u wordt opgehaald door onze vertegenwoordiger en een transfer naar het hotel. Opfrissen en ontspannen in het hotel.  Overnachting in het hotel.

Dag 04: Goa
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel. Later beginnen aan een sightseeing-tour van Goa. Vandaag verkent u Old Goa waaronder Panjim, de hoofdstad van Goa. U zult Mapusa Bazaar bezoeken, het oudste kermis op de Konkan kust. U brengt een bezoek aan Shri Mangesh Tempel in Madgoa en diverse andere bezienswaardigheden zoals geweldige kerken en koloniale huizen in Goa. Overnachting  in het hotel.

Dag 05: Goa
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel. Geniet van deze dag met activiteiten op het strand, vakantie-activiteiten en zelfstandige activiteiten. In feite heeft u de dag vrij te besteden. Overnachting  in het hotel.

Dag 06: Goa
Na het ontbijt bent u ook vandaag vrij om van de zandstranden te genieten met een prachtige zee en leuke restaurantjes en strand-cafeetjes waar u kunt genieten.

Dag 07: Goa
Vandaag bent u vrij om lekker te luieren aan het strand of een mooie te excursie maken. ‘s Avonds kunt u heerlijk uiteten bij een van de vele restaurantjes. U kunt in Goa verschillende watersporten beoefenen, zoals zwemmen en duiken. Op het strand zijn watersportcentra waar u hiervoor terecht kunt.

Dag 08: Goa
Lekker ontbijten in Goa en bent u vrij om te shoppen. Vandaag de laagste dag in Goa en vergeet niet om uw laatste inkopen te doen. Op de meeste plaatsen in Goa zijn wel leuke  soorten kraampjes te vinden waar men souvenirs kan kopen. Een bezoekje aan de woensdagmarkt van Anjuna mag men absoluut niet overslaan.

Dag 09: Goa-Mumbai
Vandaag  na het ontbijt heeft u terugvlucht naar Mumbai. Bij aankomst in Mumbai  u gaat door naar de internationale luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam/Brussel.