nepal4a

Nepal en India

 € 1495/-

Met Nederlands sprekende Gids

 28 Sep tot 13 Okt  ( 14 dagen)

28 Sept  : Amsterdam – Frankfurt – Delhi                                               .

FLIGHT LH 997 - LUFTHANSA THU 28 SEPTEMBER 2017
DEPARTURE: AMSTERDAM, NL (SCHIPHOL AIRPORT) 28 SEP 18:30
ARRIVAL: FRANKFURT, DE (FRANKFURT INTL), TERMINAL 1 28 SEP 19:35
FLIGHT AI 120 - AIR INDIA LIMITED THU 28 SEPTEMBER 2017
DEPARTURE: FRANKFURT, DE (FRANKFURT INTL), TERMINAL 1 28 SEP 21:15
ARRIVAL: DELHI, IN (INDIRA GANDHI INTL), TERMINAL 3 29 SEP 08:30

28sept: Amsterdam-Delhi. Vertrek vanuit Amsterdam naar New Delhi.
29sept: Delhi vrije dag. Aankomst in de ochtend, vervolgens transfer naar het hotel, resterende dag vrij te besteden. Overnachting in Delhi.
30sept: Delhi -Lucknow (Air India 1225-1330)
Na het ontbijt vertrekken we per vliegtuig naar Lucknow, de hoofdstad van Uttar Pradesh oftewel de stad van de Urdu en Nawab dichters. Een zeer historie rijke stad met prachtige architectuur, tevens heeft Lucknow heeft mooie handwerk kurtas en sarees. We bezoeken oa: Chota Imambara Ambedkar, Memorial Park, Shikandar Bagh & Rumi Darwaza. De avond is vrij ter besteding. Overnachting in Lucknow.
1 okt: Lucknow- Ayodhya (135km/2,5uur rit) Na het ontbijt vertrekken we naar Ayodhya oftewel de geboorteplaats van Ram. In de middag heeft u de gelegenheid om de geboorteplek van Ram te bezoeken en nog meerdere mooie plekken zoals Sita ka Rasooi en een van de belangrijkste bezienswaardigheden; Hanuman Tempel. Overnachting in hotel in Ayodhya.
2 okt: Ayodhya-Basti- Gorakpur: (70km-66km/ 1uur-1,5 uur rit) Na het ontbijt rijden we door naar de dorpen in de buurt, waar vele voorouders van de hindoestaanse gemeenschap vandaan komen. We stoppen in Basti en overnachten in een hotel in Gorakpur.
3 okt: Gorakpur en omgeving. Vandaag gaan we langs de lokale dorpen en heeft u een rustdag/vrije dag. Overnachting in Gorakpur.
4 okt: Gorakpur-Lumbini(Nepal)(123km/4uur rit) Na het ontbijt vertrekken we richting Lumbini in Nepal, naar de geboorteplaats van Boedha. We maken een stadstour met o.a. Maya Devi Tempel en de geboorteplek van Boedha. Avond is vrij ter besteding, overnachting in Lumbini. natuurgebied en vallei. Na aankomst maken we een stadstoer met o.a. Sarangkot, waar je de prachtige Annapurna Himalaya kan zien, Devis Fall, Pewa Tal, dat is de op een na grootste meer in Nepal, hier kunnen kabelbaan- en boottochten gemaakt worden. In de avond naar de oude bazaar en overnachting in Pokhara.
4 okt: Lumbini(Nepal)- Pokhara De prachtige wegen en uitzicht is zeker een om niet te vergeten tijdens deze rit, bij aankomst inchecken in het hotel. De avond is vrij ter besteding.
6 okt: Pokhara Vrije dag. Vandaag een mooie vrije dag ter besteding in de prachtige valleien van Pokhara. Overnachting in Pokhara.
7 okt: Pokhara -Kathmandu ( 200 km/5,5 uur rit) De prachtige wegen en uitzicht is zeker een om niet te vergeten tijdens deze rit, bij aankomst inchecken in het hotel. De avond is vrij ter besteding.
8 okt: Kathmandu stadstoer: Na het ontbijt maken we een stadstoer in Kathmandu. Allereerst bezoeken we de beroemde Shiv Pashupath Tempel. Daarna o.a.: Garden of dreams, Durbar Plein, Thamel Wijk, Bouddanath, Kopan Klooster en vele bazaars. Overnachting in Kathmandu.
9 okt: Kathmandu Vrij. Vandaag heeft u de gehele dag vrij in te vullen. Een suggestie is een helikoptervlucht te maken over de Himalya gebergte naar o.a. het Gauri Shankargebergte, een unieke ervaring. De extra kosten voor deze vlucht is € 200,- per persoon. Overnachting in Kathmandu.
10 okt: Kathmandu-Delhi (Air India 1530 – 1650) Na het ontbijt vertrekken we met een internationale vlucht terug naar New Delhi. Na aankomst de transfer naar het hotel in Karol Bagh.
11 okt Delhi Vrije dag. Lekker relaxen of shoppen in Delhi.
12 okt Delhi Vrije dag.  Lekker relaxen of shoppen in Delhi
13 okt Delhi – Amsterdam. Na het ontbijt vertrekken we naar de luchthaven om terug te keren naar Amsterdam. We zullen in de avond aankomen

Na het ontbijt in het hotel, op tijd overstappen naar de luchthaven om de vlucht te verbinden voor verdere reis.

FLIGHT AI 121 - AIR INDIA LIMITED FRI 13 OCTOBER 2017
DEPARTURE: DELHI, IN (INDIRA GANDHI INTL), TERMINAL 3 13 OCT 13:35
ARRIVAL: FRANKFURT, DE (FRANKFURT INTL), TERMINAL 1 13 OCT 18:40
FLIGHT LH 1002 - LUFTHANSA FRI 13 OCTOBER 2017
DEPARTURE: FRANKFURT, DE (FRANKFURT INTL), TERMINAL 1 13 OCT 21:05
ARRIVAL: AMSTERDAM, NL (SCHIPHOL AIRPORT) 13 OCT 22:15

Groepsreis inbegrepen ( Op basis van twee personen in een kamer)

Internationale vlucht Amsterdam -Delhi v.v., 1x binnenlandse vlucht, 1x internationale vlucht Kathmandu-Delhi, alle genoemde transport, in schoon hotel 3* met ontbijt of vergelijkbaar, alle genoemde stadstoer . Nederlands sprekende gids. Transport in AC Bus

Niet inbegrepen :

visum voor India en Nepal( deze kunnen wij ook regelen) , lunch en diner, op vrije dagen transport, entreegelden waar nodig is, persoonlijke uitgaven.

Toeslag voor een eenpersoonskamer Eur: 290p.p.