Paspoort & India Visum

  • Alle toeristen die naar India reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort en een visum.
    Je kunt het visum aanvragen bij het India Visa & Consular Application Center in Den haag

    een E-visum voor India kan wij voor uw ook met whatsapp aanvragen stuur een bericht naar 0624771172

    Voor een E visum aanvraag heb je het volgende nodig:

    • Volledig ingevuld online aanvraagformulier: http://www.indianvisaonline.gov.in/visa/;
    • Voor E visum : http://www.indianvisaonline.gov.in/visa/ 
    • Origineel paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig bij vertrek
    • Een E-visum is 60 dagen geldig,double entree en geldt vanaf eerste stempel op aankomst door immigratie.
    • Met E-visum mag uw 90 dagen voor vertrek aanvragen
    • Voor Informatie over ander soort visum mag uw email  schrijven  naar :info@amanreizen.nl
    • U dient het visum minimaal 4 werk dagen van te voren aan te vragen. Daarna is het niet mogelijk een e-visum aan te vragen.

    E-Tourist Visum

        • Met E-visum mag  uw  90 dagen  voor vertrek aanvragen Het e-visum is 60 dagen geldig. Binnen die periode mag u naar India reizen. Na uw eerste aankomst mag u maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India twee keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (double entry). Uw tweede entry dient binnen 60 dagen na uw eerste entry te zijn.

    E-Business Visum

        • Met E-visum mag  uw  90 dagen  voor vertrek aanvragen Het e-visum is 60 dagen geldig. Binnen die periode mag u naar India reizen. Na uw eerste aankomst mag u maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India twee keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (double entry). Uw tweede entry dient binnen 60 dagen na uw eerste entry te zijn.
        • Na het indienen van uw aanvraag krijgt u van ons bericht met het verzoek uw visitekaartje, de adresgegevens van uw bedrijf en de gegevens van het bedrijf dat u gaat bezoeken in India toe te sturen.
        • Let op! Het e-visum voor India is niet geldig voor het bezoeken van congressen en het uitvoeren van journalistieke werkzaamheden.

    E-Medical Visum

      • Met E-visum mag  uw  90 dagen  voor vertrek aanvragen Het e-visum is 60 dagen geldig. Binnen die periode mag u naar India reizen. Na uw eerste aankomst mag u maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India drie keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (triple entry). Uw tweede en derde entry dient binnen 60 dagen na uw eerste entry te zijn.
      • Na het indienen van uw aanvraag krijgt u van ons bericht met het verzoek de bevestigingsbrief van het ziekenhuis in India toe te sturen.

    spsingh@amanreizen.nl

COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PLEASE SHARE US!
Vel eros amet amet mauris a habitasse scelerisque? Vel urna dis et, placerat phasellus, diam in! Placerat nec facilisis, tortor tristique. Arcu placerat sagittis, velit lorem scelerisque egestas. Lundium et, ultrices, et tempor vel proin est! Lundium sociis ac, ut ultricies ridiculus ultricies pulvinar scelerisque et adipiscing auctor, urna platea non rhoncus magna egestas montes platea sed porta nisi porta, mus integer porta elit.
Vliegtickets boeken?
Zoek, boek en betaal hier online uw vliegtickets. U ontvangt na betaling direct uw vliegtickets per e-mail.
Vliegtickets naar INDIA zijn vaak voordeliger als u offline boekt. Vraag direct een offerte aan. Wij nemen na ontvangst contact met u op.