Paspoort & India Visum

  • Alle toeristen die naar India reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort en een visum.
    Je kunt het visum aanvragen bij het India Visa & Consular Application Center in Den haag

    een E-visum voor India kan wij voor uw ook met whatsapp aanvragen stuur een bericht naar 0624771172

    Voor een E visum aanvraag heb je het volgende nodig:

    • Volledig ingevuld online aanvraagformulier: http://www.indianvisaonline.gov.in/visa/;
    • Voor E visum : http://www.indianvisaonline.gov.in/visa/ 
    • Origineel paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig bij vertrek
    • Een E-visum is 60 dagen geldig,double entree en geldt vanaf eerste stempel op aankomst door immigratie.
    • Met E-visum mag uw 90 dagen voor vertrek aanvragen
    • Voor Informatie over ander soort visum mag uw email  schrijven  naar :info@amanreizen.nl
    • U dient het visum minimaal 4 werk dagen van te voren aan te vragen. Daarna is het niet mogelijk een e-visum aan te vragen.

    E-Tourist Visum

        • Met E-visum mag  uw  90 dagen  voor vertrek aanvragen Het e-visum is 60 dagen geldig. Binnen die periode mag u naar India reizen. Na uw eerste aankomst mag u maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India twee keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (double entry). Uw tweede entry dient binnen 60 dagen na uw eerste entry te zijn.

    E-Business Visum

        • Met E-visum mag  uw  90 dagen  voor vertrek aanvragen Het e-visum is 60 dagen geldig. Binnen die periode mag u naar India reizen. Na uw eerste aankomst mag u maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India twee keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (double entry). Uw tweede entry dient binnen 60 dagen na uw eerste entry te zijn.
        • Na het indienen van uw aanvraag krijgt u van ons bericht met het verzoek uw visitekaartje, de adresgegevens van uw bedrijf en de gegevens van het bedrijf dat u gaat bezoeken in India toe te sturen.
        • Let op! Het e-visum voor India is niet geldig voor het bezoeken van congressen en het uitvoeren van journalistieke werkzaamheden.

    E-Medical Visum

      • Met E-visum mag  uw  90 dagen  voor vertrek aanvragen Het e-visum is 60 dagen geldig. Binnen die periode mag u naar India reizen. Na uw eerste aankomst mag u maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India drie keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (triple entry). Uw tweede en derde entry dient binnen 60 dagen na uw eerste entry te zijn.
      • Na het indienen van uw aanvraag krijgt u van ons bericht met het verzoek de bevestigingsbrief van het ziekenhuis in India toe te sturen.

    spsingh@amanreizen.nl