Amarnath Yatra

Amarnath Yatra met Helikopter

 € 1295/- uitverkocht

agra-indiatourism

Met Nederlands sprekende Gids

 29 Juni tot  10Juli ( 14 dagen)

29 Jun  : Amsterdam Delhi  Vliegtuig  met een  stop over  onderweg                                          .

30 Jun : Delhi Aankomst Delhi op het vliegveld wordt u opgewacht door onze lokale agent en naar uw hotel gebracht. Overnachting. De rest van de dag vrij om te relaxen.

01 Jul : Delhi – Srinagar ( Air India 1015 -1145) Na het ontbijt vertrek naar de luchthaven om de vlucht naar Srinagar te verbinden. Op het vliegveld wordt u opgewacht door onze lokale agent en naar uw Houseboat gebracht. Overnachting in de Deluxe Houseboat . De rest van de dag vrij om te relaxen.

02 Jul : Srinagar – Sonmarg (100 kms/ 03 hrs) Na het ontbijt bij het hotel rijden we naar Sonmarg. Bij aankomst inchecken bij het hotel en rest van de dag vrij om voor te bereiden voor de volgende dag Amarnath Darshan / overnachting in Hotel.

03 Jul : Sonmarg to Amarnath tour by Helicopter Na het vroege ontbijt klaar maken om aan board te gaan voor de helicopter naar Amarnath Cave voor darshan. Doe een duik in het ijskoud water van Amarnath Stream, die stroomt, buiten de grot. Na de Darshan gaan wij door naar Sonamarg . overnachting in het Hotel

04 Jul : Sonmarg – Srinagar (100 kms/ 03 hrs) dag vrij om te relaxen. Overnachting in de Deluxe Houseboat

05 Jul : Srinagar : Na het ontbijt rijden we richting Srinagar. In Srinagar u zal een bezoek brengen aan Mogul Garden “Nishat” en “Shalimar” (Abode of All). Daarna rijden wij langs de meerkant op de boulevard. Op terugkeer bezoek aan een lokaal Ambachts Emporium voor handknopen specialiteit Silken tapijten, sjaals, sieraden ornamenten. Na de lunch, in de tweede halve dag bezoek we Shankeracherya Temple. Later op de avond geniet u van 02 – 03 uur boot rit op Dal lake door een gondel Boot genaamd “SHIKARA” ook wel de Venetië van India genoemd ,en beleef het aquatische leven van Srinagar. Zie ook de prachtige extra vaganza van de Kashmir en geniet van de overvloed van kleuren in het paradijs op aarde. Terwijl wij terugkeren naar de lokale ambachtsmarkt en de fijne gesneden handgemaakte artikelen van Papier & Hout van een Walnoot bekijken. Overnachting in de Deluxe Houseboat.
Amarnath Yatra met Helikopter
Met Nederlands sprekende Gids 29 Juni tot 10 Juli ( 12 dagen )
Euro 1295/-
06 Jul : Srinagar – Gulmarg – Srinagar (50 Kms/ 1.5 hrs – per way) Na het ontbijt rijden we naar Gulmarg Meadow of Flowers (60 km / 2 uur) gelegen op een hoogte van 2730 meter, de hele dag ontspannen om de rustige wandelingen te maken op de weelderige groene weiden van bloemen met een achtergrond van de sneeuw bedekte bergen. Geniet van pony rit of gondelrit of (touwweg) naar Khillanmarg op eigen kosten. Overnachting in de Deluxe Houseboat.

07jul: Srinagar – Pahalgam (145 Kms/ 3.5 hrs) Na het ontbijt,rijden we naar Pahalgam, algemeen bekend als de ‘Valley of Shepherds’. Het is een kleine stad in het Anantnag-district en ligt aan de oevers van de rivier de Lidder. Onderweg kunt u de Pampore Saffron velden bezoeken, waar saffraan wordt gekweekt. Het is een van de grootste saffraan bebouwde gebieden in de wereld. Bij aankomst check-in bij het hotel. Overnachting in het hotel

08 Jul: Pahalgam – Srinagar (90 Kms/ 2.5 hrs)– Delhi ( Air india 1225 – 1355) Na het ontbijt, rijden we naar Srinagar luchthaven om de vlucht voor Delhi te verbinden, bij aankomst in Delhi, wordt u overgebracht naar hotel / overnachting in Hotel .

09 Jul : In Delhi Dag vrij om te winkelen

10 Jul : Delhi  Amsterdam Vliegtuig  met een  stop over  onderweg

Groepsreis inbegrepen ( Op basis van twee personen in een kamer)

Delhi-Srinagar Srinagar-Delhi
Sonmarg van/ naar Amarnath met helikopter
Alle overnachtingen in schoon hotel met ontbijt,
alle genoemde transport. Reisgids vanuit Nederland. Alle genoemde stadstour.

Niet inbegrepen :

visumkosten voor India 69 Euro, lunch en diner, op vrije dagen eigen vervoer. entree fees waar nodig is , kosten van persoonlijke aard.

Toeslag voor een eenpersoonskamer Eur: 290p.p.