Aanbiedingen vliegtickets naar India

 

Amsterdam Naar India        Brussels naar India      

Aanbieding Tours

 

meer Info  Tel 010-456 88 36  of   Email info@amanreizen.nl  of  whatsup 06 82 760 200

in Emergency  0624771172

Uw avontuur begint met vliegtickets India

Land u binnenkort in het prachtige subcontinent met uw vliegtickets India? Of u nu lang of kort gaat, het begint bij het boeken. Dat regelt u via www.Indiatickets.nl   waar de prijzen altijd op scherp staan. Want het geld dat u bespaart is in India zelf veel meer waard. Neem er nog een paar dagen bij, of verwen uzelf in een luxe hotel met het geld dat u bespaart door uw vliegtickets India te boeken Via onze. Het land India ligt in Zuid-Azië en heeft 1,2 miljard inwoners, waarmee het op China na het meest bevolkte land ter wereld is. De oppervlakte van India beslaat 3.287.263 km².. De hoofdstad is New Delhi en de grootste stad van het land is Mumbai (voorheen Bombay).

India betekent indrukwekkende tempels, grote forten en paleizen, een woestijntocht per kameel en zachte zandstranden aan een azuurblauwe zee. India is een land vol mogelijkheden! Wij  helpen u bij het vinden van de vlucht die het beste op uw wensen aansluit.  Wij vergelijkt alle prijzen en laat u weten bij welke airline u het beste kunt vliegen!

India kent hele grote variatie aan flora en fauna doordat en fantastische natuurreservaten. De bevolking is bijzonder gastvrij en natuurlijk is de Indiase keuken beroemd om haar heerlijke curry. Tip: neem voor een rondreis door India zowel warmere kleding mee als T-shirts. Het klimaat in het Noorden van India is totaal anders dan aan de kust!

Hoogtepunten

India is een heel fascinerend land voor backpackers. Prachtige natuurgebieden, culturele steden en een kijkje in het sobere leven van de meeste inwoners. De meeste toeristen brengen een bezoek aan het noorden van het land. In New Delhi ziet u rijkdom, in Old Delhi de armoede en vele monumenten. Moskeeën, hindoeïstische tempels en grote paleizen zult u niet kunnen missen. In de beroemde stad Agra bevindt zich het beroemde praalgraf Taj Mahal. Tegenovergesteld aan al deze rijkdom staat de chaotische stad Varanasi, waar hindoes zich baden en wassen in de Gangesrivier. Er zijn ook volop mogelijkheden om het land per kameel te ontdekken, bijvoorbeeld in Jaisalmer en Bikaner. U kunt zelfs in de woestijn overnachten! Verder behoort een strandvakantie ook tot de opties. Goa heeft bijvoorbeeld zachte zandstranden aan een azuurblauwe zee.

Klimaat

In India heersen verschillende klimaten. Het grootste gedeelte van het land heeft een moessonklimaat, met een regenseizoen van juni tot september. Het zuiden bijvoorbeeld heeft een tropisch klimaat waar het veel meer regent, en het noorden heeft juist een gematigd klimaat. In de Tharwoestijn in het noordwesten regent het echter bijna nooit. De beste periode om naar het land af te reizen is oktober – februari, het koele seizoen.

Populaire bestemmingen

 Amsterdam – Delhi
Delhi is een mix van heden en verleden, rijk en arm. Een stad die u gezien moet hebben India lijkt wel aan de andere kant van de wereld te liggen. En dat is in zekere zin ook zo. Maar vliegen naar India duurt een stuk minder lang dan u denkt. U bent bijvoorbeeld al in zo’n 8 uur in Delhi vanaf Schiphol. Die uren vliegen voorbij wanneer u zich verheugt op het machtige avontuur dat u te wachten staat! ! Hoogtepunten als het Rode Fort en de Lotustempel onthullen graag hun schatten aan u. Laat u rondrijden op een riksja om zonder inspanning de stad te bekijken.

Mumbai

Bombay, voormalig Mumbai of Mumbay geheten, is de grootste stad van het hele subcontinent India. De vluchtduur naar Bombay bedraagt 9 uur op een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam, Schiphol. Bombay is buiten de grootste tevens de meest welvarende stad van het land, dit zie je ook sterk terug in straatbeeld.
In Mumbai,maakt u kennis met de mix van Indiase culturen. Bewonder de imposante architectuur en maak een uitstapje naar het nabijgelegen Elephanta Island Caves  om de minstens zo indrukwekkende grotten te bezichtigen.

 

COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
PLEASE SHARE US!
Vel eros amet amet mauris a habitasse scelerisque? Vel urna dis et, placerat phasellus, diam in! Placerat nec facilisis, tortor tristique. Arcu placerat sagittis, velit lorem scelerisque egestas. Lundium et, ultrices, et tempor vel proin est! Lundium sociis ac, ut ultricies ridiculus ultricies pulvinar scelerisque et adipiscing auctor, urna platea non rhoncus magna egestas montes platea sed porta nisi porta, mus integer porta elit.
Vliegtickets boeken?
Zoek, boek en betaal hier online uw vliegtickets. U ontvangt na betaling direct uw vliegtickets per e-mail.
Vliegtickets naar INDIA zijn vaak voordeliger als u offline boekt. Vraag direct een offerte aan. Wij nemen na ontvangst contact met u op.